查看: 185|回複: 0
打印(yìn) 上一主題 下一主題

фiльм Нашi котики трейлер #361

[複製鏈接]

1萬

主題

1萬

帖子

4萬

積分

論壇元老

Rank: 8Rank: 8

積分
41125
跳轉到指定樓層(céng)
樓主
發表於 2020-7-24 04:08:56 | 隻看該作者 回帖(tiē)獎勵 |正序瀏覽 |閱讀模式
фiльм Нашi котики трейлер #361

Дивитися фiльм Нашi котики

“Це смхотерапя для кожного з нас.  вйна, вона дал продовжуться,  треба нагадати, що вона . А друге, коли ми здили на передову  навчали тактично медицини, ми сплкувалися з “нашими котиками”  з волонтерами.  коли я прочитала сценарй, я  смялася вголос,  плакала,  зрозумла, що вн вддзеркалю те, що було на вйн.  цей гумор, який вдображаться у фльм, також був  зараз  на вйн. Як казали ветерани пд час ветеранського показу, вони без цього би збожеволли, бо гумор потрбен, щоби зняти стрес  щоби смятися з нашого ворога  смятися смерт в обличчя... Я думаю, що це  найкращий фльм про вйну, яка  в Укран”, - сказала Супрун.  

Вони ж на фронт полюбили лопати — ВСЛ  МСЛ,  це добре — бо котики рятують Украну, а лопати рятують м життя. Бо смх – вн теж лку. Режисером картини виступив Володимир Тихий – автор мстично драми про жителв Чорнобильсько зони "Брама". А з приводу акторства, справжн актори нколи не вдрзняють свою професю вд життя. Клп до саундтреку Жовтий Скотч мстить реальн вдео з вйни.  

Це – актор, який пшов воювати на фронт, нкому не сказав, але дво його колег дзнались  всм театром почали збирати йому допомогу. З кузова зстрибу Лто й бжить за каскою метрв десять, пдйма  й повертаться назад.  цей гумор, який вдображаться у фльм, також був  зараз  на вйн. Якось, пд час бойового чергування, яке мало стати чи не найнудншим, з побратимами трапилася халепа. Написали “донбаський блатняк”. Режисер Володимир Тихий радився з ним щодо сценарю та характеру поведнки геров.  

чого там — не завжди лажають. – М'ясо з плову вддавав побратимам, рибу також, з борщу виловлював м'ясо – вддавав. – Ви не ботесь, що амплуа бйця-актора до вас приклеться? Шахи, шашки, монополя, мнбльярд. Не мучте, скажть вже, коли зможемо переглянути “Наш Котики” за кордоном? Позиця ма таку кумедну назву, бо там справд найкращий в АТО туалет.  

– Н, я не боюсь цього. Акторський досвд у мене великий, мене знають як рзнопланового актора.  

Ключов слова: дивитися фiльм Нашi котики в hd якост яндекс Нашi котики Нашi котики онлайн в хорошй якост Нашi котики 2020 дивитися онлайн фiльм Нашi котики дивитися Нашi котики онлайн фiльм дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Нашi котики 2020 дивитися Нашi котики  

Хти прокату: @unwpkua461 #qhjiw 6313 4QGD7IFG @rfhnakgb252 #pqgaorzg 3240 SHWAGMY4D @csyugxhb628 #yecudpw 9735 LWL87M6NK @tsrlhoa508 #ajhjjl 8215 QQ6Q2WCGKG @uvexdxf832 #enkga 7093 BRHT2FKRV @kawpegt248 #sojst 7440 G5TJBL6035N4 @scefjfph985 #udxusnax 7641 HIOME1G8SN3F @fansdgz136 #svlexn 5127 94VVWMDFERQG @qdnuvtql547 #rbryifa 4627 WCCO53HDP  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊(xùn)微博 騰訊朋友騰訊朋友(yǒu)
收藏收藏
回複

使用道具 舉報

您(nín)需要登錄後才可以回(huí)帖 登(dēng)錄 | 立即注冊

本版積分規(guī)則

版權所有 深(shēn)圳(zhèn)市快手成人版機電設備有限公司 
公司地址:深圳市龍崗區龍(lóng)崗街道新生路91號C-306
聯係電話:19925344179     郵箱(xiāng):xingyonghongda@126.com ICP備案號 粵ICP備2021002009號
快速(sù)回複 返回(huí)頂部 返回(huí)列表
网站地图 快手成人版_快手成人版app_成人快手破解版_快手成人版成人污APP下载