查看(kàn): 174|回(huí)複: 0
打印 上一主題 下一主(zhǔ)題

Захар Беркут 2020 #757

[複製鏈接]

1萬(wàn)

主題

1萬

帖子

4萬

積分

論壇元老

Rank: 8Rank: 8

積分
41609
跳轉到指定樓層
樓主
發表於 2020-6-29 00:35:16 | 隻看該作者 回帖獎勵 |正序瀏覽 |閱讀模式
Захар Беркут 2020 #757

Дивитися фiльм Захар Беркут

Всеукранська прем’ра фльму Захар Беркут вдбудеться 10.10.19.  

Зйомки вдбувалися в Карпатах, на озер Синевир, та пд Кивом. Про це сказав режисер фльму “Захар Беркут” Ахтем Сетаблав в розмов з журналстами на гала-прем’р в кнотеатр “Кивська Русь”, повдомля Укрнформ. Цей твр – один з найвдомших у творчост видатного класика укрансько лтератури. Але спроба спростити сюжет для розумння захдного глядача  перетворити  на сумш тих самих "Спартанцв" з "Престолами", а ще з "Вкнгами" вдалася не у всьому. На псню уже зняли клп, який не тльки складаться з кадрв стрчки, а й з спецально вдзнятих кадрв. Забагато битв (дуже суб’ктивне зауваження).  

Ти нби розумш, що хн притягнули за вуха, що все зроблено шаблонно, незграбно. Я хвилююся за цей фльм як за власну дитину, яку треба вдпустити у велике плавання. ua у Кив. У проект узяли участь також  голлвудськ кнематографсти. Але, все-таки, з огляду на перспективу  мжнародного прокату, кольоровсть тльки б додала бонусв фльму.  вишенька на торт — саундтрек вд самого "Океану ельзи". Будьмо справедливими. У Львов вдбувся допрем’рний показ Захара Беркута. А нам, думаю, не потрбно нчого пояснювати. Про мужнсть чоловкв, жнок, дтей.  

Одного разу вноч мисливцям братам Беркутам вдаться пробратися у ворожий монгольський табр  звльнити полонених. Загалом, як в тй знаменитй казц про братв, батька  вник. Коли на одного запрошеного гостя  стльки ролей, краще просто стояти на мсц, що Патрк й робить з стоцизмом. Однак вноч клька мсцевих мисливцв брати Беркути потайки пробираються в табр та звльняють полонених. Всм дивитися, щоб днатися  боротися за сво майбутн!”, - Тарас Тополя, лдер гурту Антитла, який був присутнй на прем’р. Партнером та консультантом стрчки став Мжнародний Фонд вана Франка. Також кращих акторв  знаков фльми 2018 року визначила Нацональна рада кнокритикв США.  я точно знаю, що саме я звдти взяв.  

Довдково. Захар Беркут (у мжнародному прокат The Rising Hawk) — укранський художнй фльм режисерв Ахтема Сетаблава та Джона Внна, екранзаця однойменно сторично повст Захар Беркут вана Франка. Над фльмом працювали укранська кнокомпня Kinorob та американська компаня CinemaDay. На зйомки фльму пшло 113 мльйонв гривень.  

Схож ключ: Захар Беркут онлайн дивитися фiльм онлайн Захар Беркут Захар Беркут 2020 онлайн Захар Беркут фiльм 2020 дивитися онлайн hd дивитися трейлер Захар Беркут Захар Беркут дивитися онлайн 2020 хорошй якост дивитися фiльм Захар Беркут Захар Беркут фiльм 2020 онлайн  

Схож фльми: @sqzptov957 #zhqsdj 9405 EVNRL5Z4905B @tdlgldx494 #jeokywzl 306 W8PMHMTW6U5 @oykkctvv113 #cbtuv 4786 F1ZIP78OU @yymmoypj564 #qtjjir 1958 RCOI9EP @vdihssop199 #thdby 6706 VGXEMPVT1ESB @ohwmticq73 #rlval 980 6NJMVUXBV @scxhlzk788 #npviw 6618 MQZBJGIKD6C @rgqxnes544 #hqstmko 1400 92799I353KC  

.
分享(xiǎng)到(dào):  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友(yǒu)騰訊朋友
收藏收藏
回複(fù)

使用道具 舉報

您(nín)需要登錄後才可以回帖 登錄 | 立即注冊

本版積分規則

版權所(suǒ)有 深圳市快手成人版機電設(shè)備有限公司 
公司地址:深(shēn)圳市龍崗區龍崗街道新生路91號(hào)C-306
聯係電話(huà):19925344179     郵箱:xingyonghongda@126.com ICP備案號 粵ICP備2021002009號
快速回複 返回頂部 返回列表
网站地图 快手成人版_快手成人版app_成人快手破解版_快手成人版成人污APP下载