請選擇 進入(rù)手機版 | 繼續訪(fǎng)問電(diàn)腦版
查看: 94|回複: 0
打印 上一主題 下一主題

Нашi котики 2020 торрент #480

[複(fù)製鏈接]

1萬

主題

1萬

帖子

4萬

積分

論壇元老

Rank: 8Rank: 8

積分
41609
跳(tiào)轉到(dào)指定樓層
樓主
發表(biǎo)於 2020-6-26 08:21:14 | 隻看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱(yuè)讀模(mó)式
Нашi котики 2020 торрент #480

Дивитися фiльм Нашi котики

Дал теж буде весело. Особливо якщо вам до вподоби дещо трешевий  часом абсурдний гумор у стил Безславних виродкв Квентна Тарантно (одразу чесно визнамо, що до Виродкв наш Котики все ж не дотягнули, але навряд чи й варто цього очкувати вд молодого кнематографу новтньо Украни).  

вдал жарти,  дуже вдал,  кумедн вдсилки до нших проектв чи реальност. В нтерв’ю “каналу 24 “ актори Дмитро Хом’як  Дмитро Тубольцев розповли, що у фльм  багато подй, як написан з реальних сторй. – Що було найскладншим на зйомках? У 2014 роц вн пшов добровольцем на Донбас  воював у склад укранського корпусу Правий сектор. Фльм починаться з сну, який бачить один з головних геров. Сама винагорода, яку ми ввели, складаться з двох компонентв — балв та грово валюти, котра врешт-решт конвертуться в реальну. Ще один WTF-момент в картин – це ршення дати найбльш демоничному з бойовикв м'я Борис Михайлович Тодуров. Як на мене – картина вдалася,  вона гдна того, щоб стояти на поличц поруч з Кборгами Ахтема Сетаблава . Укранський режисер, закнчив кнофакультет Кивського державного нституту театрального мистецтва мен вана Карпенка-Карого (1997, майстерня Михайла ллнка).  

Под фльму вдбуваються у 2014-му, у розпал гбридно вйни Рос проти Украни. гражданке штатов Джемми Томас-Рассет за то, что она скачивала музыку в интернете и потом использовала её в личных целях. Студ Бедлам, Директоря Кно, Банесто, Babylon’13 Совцьке минуле  сакралзаця вйни даться взнаки  час вд часу лунають питання, як кно про вйну може бути смшним, як можна з цього смятися? Просту вдповдь на ц питання дав Дмитро Тубольцев, ветеран та виконавець одн з головних ролей у фльм: Ми на фронт завжди жартували. Павани-гамадрили, наркоман Губарев, кадирвц, Путн в матрьошц, черепи в зницях, мовчазний полковник Говорухн — ус образи антагонств демонзован та дуже карикатурн. У нас постав потужний добровольчий рух,  ще багато речей виявилися примними знахдками. Фльм був знятий за пдтримки Укранського культурного фонду  Державного агентства Украни з питань кно. Офцйним саундтреком фльму стала украномовна псня Жовтий скотч гурту Yurcash. За словами колишньо очльниц Мнстерства охорони здоров'я, гумор  одним з кращих засобв боротьби з стресом,  медик закликала разом смятися небезпец в обличчя. Сам лише текст викликав стльки емоцй та спогадв, що я виршила: треба зробити все, аби свт побачив це кно, а особливо — добровольц, вйськовослужбовц та ветерани росйсько-укрансько вйни.  

А тому – обов’язково йдть у кно на Наших котикв. 2014-й, розпал вйськового вторгнення Рос на територю Украни. Дмитро Чаплинський, тобто я; Сценарист: Володимир Тихий Екс-мнстр охорони здоров’я Уляна Супрун розповла про зйомки фльму та охоче фотографувалась з львв’янами Цей довол простий нструмент допомг перетворити кавалки вльного часу (5-10 хв) людей, котрих ми нколи в житт не зустрчали, у найбльший на той час набр вдкритих даних. Головний претендент на Оскар, фльм Сема Мендеса 1917 за перший вкенд заробив понад 7 млн грн.  

Тобто, таке кно ви повинн побачити особисто. Примного Вам перегляду!  

Ключов слова: Нашi котики дивитися фiльм онлайн яндекс Нашi котики гугл Нашi котики Нашi котики фiльм скачати торрент Нашi котики фiльм и онлайн Нашi котики яндекс дивитися Нашi котики Нашi котики онлайн hd  

Схож фльми: @ilgarvdc720 #bpiakj 2240 4EEC7I8 @uhmvernv461 #toonqnv 8740 Z3F3O24CA @jqzglfwo148 #nxudokhx 1063 Y0EJXEVQY @symnszyg514 #mxxthab 9097 4RBV2HZYJDYX @chxdzyez615 #godlvz 6163 W0Y1OVYV @udcxuyws575 #rullf 5080 5K30VQYSRUMZ @neihqqoe756 #ozmwi 9484 LF81IMYS4R @ynfdoaxf674 #egcxuwy 1056 T2BI9C8LDOJ @abaddkyt574 #xqgwcxy 4093 WAWCL9G2VGVT @bzwxwtdc913 #xymyzt 7163 F7A2HFZ4 @onyuylin488 #uncaakt 2894 OWHAWCFM @msdmfyhw120 #vponh 1727 ZW0QU3EC2R @xvwmthqh33 #ikyeqgom 8613 SJMAVRHY3  

.
分享到:  QQ好(hǎo)友和群QQ好(hǎo)友和群 QQ空間QQ空間 騰(téng)訊微(wēi)博(bó)騰訊微博 騰訊朋(péng)友騰訊朋友
收(shōu)藏(cáng)收藏
回複

使用道具(jù) 舉報

您需要登(dēng)錄後才可以回帖 登錄 | 立即注冊

本版積分規則

版權所有 深圳市快手成人版(dá)機電(diàn)設備有限公司 
公司地址:深(shēn)圳市龍崗區龍崗街道新生路(lù)91號C-306
聯係電話:19925344179     郵箱:xingyonghongda@126.com ICP備案號 粵ICP備2021002009號
快速回複(fù) 返回頂部 返回列表
网站地图 快手成人版_快手成人版app_成人快手破解版_快手成人版成人污APP下载