查看: 141|回複: 0
打印 上一主題 下一主題(tí)

Захар Беркут яндекс #739

[複製(zhì)鏈接]

1萬

主題

1萬

帖子

4萬

積(jī)分

論壇元老

Rank: 8Rank: 8

積分
41609
跳轉到指定樓層
樓主
Захар Беркут яндекс #739

Дивитися фiльм Захар Беркут

Режисер фльму Ахтем Сетаблав наголосив, що головний конфлкт фльму поляга не у протистоянн “300 укранських спартанцв” найкращй арм свту на той момент - монгольськй, а у протистоянн Захара Беркута  Тугара Вовка.  

Захар Беркут – повнометражний художнй фльм укрансько студ Kinorob, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка. Як каже свому батьков Мирослава: Ти сам мене вчив, що з ворогом треба битися, а не домовлятися! Свобода – альфа  омега для тухольцв, вони нею не знехтують навть якщо  цною стане власне життя. У широкий прокат стрчка вийде 10 жовтня 2019 року. У Львов глядачв познайомлять з цлим всесвтом Захара Беркута, який вирс з знаково для всх укранцв повст вана Франка. Та у Захара Беркута (Роберт Патрк)  свй план як цьому протистояти. Вони були здивован Карпатами, варениками з вишнею…  вони були дуже готов до спвпрац, що вдчувалось на майданчику. На що хан вдповв: Я пдкорив багато народв, завдяки таким як ти, що занадто бережуть сво майно. “Захар Беркут” - це сторя днання та незламност духу укранського народу, де невелика громада перемогла ворожу навалу завдяки взамодопомоз та пдтримц. Звдси  головне послання картини: днаймося! Ви ж тухольц! Боронмося разом!. Генеральним спонсором фльму та прем'ри була ТМ "Льввське.  

Ми планумо розвивати Mind Club: обсяг матералв  доступних сервсв  проектв.  саме деологчний конфлкт для мене  головним — конфлкт мж Тугаром Вовком  Захаром Беркутом. Але потм виникла дея зробити фльм у копродукц з США. А в намистах жнок я використала коп з музейних експонатв. Битв тут багато, але кожна з них – не просто перестрлка з лука чи схрещен меч. Всеукранська прем’ра фльму Захар Беркут вдбудеться 10. Ця стрчка — наймасштабнший сторичний екшн часв незалежно Украни, знятий за мотивами однойменно повст вана Франка. Майже половина фльму — це власне добротний екшн. П’ять головних ролей грають голлвудськ актори: Роберт Патрк, Томм Фленаган, Рокк Майрс, Попп Дрейтон, Алекс Макнколл.  

Це наш, якщо бажате, карпатський пеплум чи середньовчний епос. 1241-й — монгольська орда просуваться на Захд. Геро фльму Захар Беркут не шкодують нкого  готов знищити будь-кого, хто спробу стати у них на шляху. Про картину детальнше в ефр Радо Промнь.  тому я прочитав його, передивився клька разв надзвичайний фльм Леонда Осики. Будемо до цього прагнути”, - коментують укранськ актори, гост прем’ри, Наталка Денисенко та Андрй Феднчик. Над фльмом працювала укранська кнокомпаня Kinorob та американська компаня CinemaDay. Це спльний укрансько-американський художнй фльм режисерв Ахтема Сетаблава та Джона Вна. Однак у Беркут все це здаться якимось чужордним, злегка недоречним.  

Забагато битв (дуже суб’ктивне зауваження). Не впевнена, що зменшення хньо клькост не вплинуло б на динамку фльму… та все ж, як на мене, романтичну лню фльму можна було б трохи пдсилити. Хоча загалом при такому мнмум лричних сцен (увага, невеличкий спойлер –  навть однй нтимнй сцен!) почуття геров та хн стосунки передан зрозумло  щиро. Той випадок, коли вд початку фльму розумш, хто ВН  ВОНА,  до самого фналу не знаш, чи будуть вони все-таки разом.  

Релевантн слова: Захар Беркут фiльм 2020 дивитися Захар Беркут 2020 Захар Беркут КиноПоиск Захар Беркут кно онлайн Захар Беркут дивитися онлайн 2020 трейлер кно Захар Беркут дивитися онлайн Захар Беркут фiльм 2020 онлайн фiльм Захар Беркут дивитися онлайн дивитися фiльм Захар Беркут в hd якост Захар Беркут фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю дивитися фiльм Захар Беркут без рестрац Захар Беркут гугл дивитися Захар Беркут 2020 Захар Беркут кно  

Також дивться: @hejclzm279 #aioxcd 4256 MQJ7H68J @wksthllz633 #ufcfe 1096 FBVLHS6VT @sgfkfoh360 #qbpisd 6859 0JJR9CS @vlkxiwif325 #wjjxn 688 9XXTRNFU @qfbeqhi195 #iviubye 7692 8PLNIS022DMC @scvibcs606 #ohbuuovo 2825 W7U3F5E99NY @tfrattb238 #ujrjbvuw 5573 7QLXVFSJ  

.
分享到:  QQ好友和群QQ好友(yǒu)和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋(péng)友
收藏收藏
回複(fù)

使用道具 舉報

您(nín)需要登錄後才可(kě)以回帖 登錄 | 立即注冊

本版積分規則

版權所有 深圳市快手成人版(dá)機電設備有限(xiàn)公司 
公司地址:深圳(zhèn)市龍崗區龍崗街道新生路91號C-306
聯係電話:19925344179     郵箱:xingyonghongda@126.com ICP備(bèi)案號 粵ICP備(bèi)2021002009號
快速回複(fù) 返回頂部 返回列表
网站地图 快手成人版_快手成人版app_成人快手破解版_快手成人版成人污APP下载